BAŞKANIN MESAJI


Tek hedefimiz Türkiye’ye yakışır bir İlçe

Türkiye’nin belki de pek bilinmedik ilçesi olan Sarıyahşi’de belediye başkanlığı görevine talip olduğumuzda umutsuzluğa kapılmadık. Göreve geldik ve “yapılamaz – değişemez” denilen şeylerin, tüm olumsuz koşullara rağmen yapılabileceğini, değişebileceğini göstereceğiz. Çünkü inandık. Sarıyahşi’nin yeni cazibeli günlerine kavuşacağına dair olan inancımızı hiç yitirmedik.

Bütün mücadelemiz; okullarıyla, sağlık tesisleriyle, yeşil alanlarıyla park bahçe ve yollarıyla, medeni dünyanın ihtiyaç duyduğu bütün gereksinimlerini kazanmış, güvenli, tertemiz, herkesin birbirine saygı duyduğu, insanların ve özellikle çocukların sosyal imkanlarla donatılmış tesislerde vakit geçirdiği bir Sarıyahşi için.

Bununla birlikte, uzun vadede insanların zihin dünyasını da değiştirip geliştirerek, 21. asırda medeni toplumların hak ettikleri imkanlara kavuşmuş bir Sarıyahşi için çalışacağız.

 

Her günümüz mücadeleyle geçecek.

Kuşkusuz Sarıyahşi ‘nin problemleri bitmiş değil, bunun farkındayız. Bu problemleri çözmek için her günümüz mücadele ile geçecek. Hedeflerimiz var, Sarıyahşi ‘yi yeni cazibeli günlere taşıyacağız.

Bu topraklara ve milletimize karşı büyük sorumluluğumuz var.

Bu topraklara ve milletimize karşı, yüreğimizde büyük bir sorumluluk duygusu taşıyoruz. Tüm kararlarımızda Sarıyahşi ‘lilere olan sorumluluğumuzu aklımızdan çıkarmadık, çıkarmayacağız.

Yolumuza devam edeceğiz.

Bu birlik ve beraberlik, bu dikkat ve hassasiyet, bu kararlılık ve ciddiyet içerisinde yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Sizden aldığımız güçle, sizden aldığımız destekle yürümeyi sürdüreceğiz.

Biz; sizlerle birbirimize kalplerimizi açtık ve zorlukları birlikte göğüsledik. Allah’ın izniyle daha nice büyük başarıların altına birlikte imza atacağız, bunun kıvancını birlikte paylaşacağız.

Doğan MUTLU
Sarıyahşi Belediye Başkanı

Sarıyahşi 'yi İzle