Belediye Başkanımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Vatanımızın kurtuluşu ve bağımsızlığımızın ancak milletin azim ve kararlılığı ile olabileceğini bilen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, istiklal mücadelesinin meşalesini milletten aldığı destek ile 19 Mayıs 1919'da Samsun'da yakmıştır.

O gün yakılan özgürlük meşalesi bugün milyonlarca gencin ellerinde geleceğimize ışık tutmaktadır. Bugünkü bağımsızlığımızı ve varlığımızı şüphesiz ki o günlerde verilen kahramanca mücadeleye borçluyuz.

Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve yarınlarımız olan gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere milli mücadele kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.