Asfaltlama ve Kilitli Parke Taşı Döşeme Çalışmaları

İlçemizde Kilitli Parke Taşı Döşeme ve Asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir.

Konu ile ilgili olarak Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÜNSAL; ilçemizde yoğun bir şekilde devam eden kilitli parke taşı döşeme ve asfaltlama çalışmaları kapsamında Şehidimiz Ayhan DEMİREL'in adını verdiğimiz cadde başta olmak üzere Özal Mahallesi, 15 Temmuz Mahallesi ve Fatih Mahallesinde çalışmalarımız devam etmektedir. Vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi Sarıyahşi’mizin tamamını tozdan ve çamurdan kurtaracağız ve temiz, yaşanılır bir ilçe haline getireceğiz. Şahsım ve ekibim adına emeği geçen Valimize, Kaymakamımıza, Milletvekilimize ve İlçe Teşkilatımıza teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” diyerek sözlerini tamamladı.