Belediye Başkanımızın Miraç Kandili Mesajı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) ihsan ve ikram dolu mucizevi bir yolculukla Cenab-ı Hakkın yüksek huzuruna kabul edildiği, içinde birçok ilahi feyz ve bereketi barındıran Miraç Kandili’ni idrak ediyoruz. Gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu mübarek gecede, Efendimizin kutlu yolculuğunun anlamını kavramaya, insan olarak vazifelerimizi yerine getirmeye çalışmalı, bu gece vesilesiyle, insanları birbirine yaklaştıracak, sevgi ve kardeşlik iklimini sağlayacak tavırlar sergilemenin yollarını aramalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle Miraç Kandili'nin bütün insanlığa rahmet ve huzur getirmesini diliyor; aziz milletimizin, Sarıyahşi’li hemşehrilerimin ve bütün İslam aleminin Miraç Kandili’ni kutluyorum.