Sıcak

Belediye Başkanımızın Berat Kandili Mesajı

11 Ayın Sultanı mübarek Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandili’ne ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Berat Kandili, affolunma ve kardeşlik duygularımızın pekişmesi bakımından bizler için büyük bir fırsattır. Böylesi mübarek gecelerde toplumsal sorumluluğumuzun da farkına vararak dayanışma ve yardımlaşma içinde birbirimizi sevmeli, kini ve nefreti sevgiye; bencilliği fedakârlığa dönüştürerek bütün güzellikleri birlikte paylaşmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle Berat Kandili’nin Milletimiz, İslam Alemi ve tüm insanlık için kurtuluşa ve hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.