Belediye Başkanımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Şanlı tarihimizin dönüm noktalarından birisi olan, milletimizin birlik ve beraberlik içinde verdiği onurlu ve kahramanca mücadelenin sonucunda 30 Ağustos Zaferi’nin 98’inci yıldönümünü birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın mutluluk ve gururunu yaşıyoruz.

Aziz milletimiz; kadın erkek, genç yaşlı, sivil asker demeden tek bir vücut halinde kazandığı bu zafer sonucunda bizlere düşen görev ise vatanımızı korumak ve Türkiye Cumhuriyeti'ni çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor; 30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutluyorum.