Belediye Başkanımızın 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Mesajı

Çanakkale Zaferi, askeri bir başarı olmaktan öte inanç, azim ve kahramanlıkla örülmüş bir destandır. Çanakkale Zaferi aynı zamanda Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin ilham kaynağıdır. Vatan topraklarını korumak ve savunmak için en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen şehitlerimiz, devletimizin varlığının, birlik ve beraberliğinin güvencesi olarak sonsuza kadar milletimizin gönlünde yaşamaya devam edecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle; Çanakkale Zaferinin 106. yıl dönümünü kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere milleti ve vatanı için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimiz ile kahraman gazilerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyorum.