Sıcak

Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÜNSAL'dan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Yardım Kampanyasına Destek

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından başlatılan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” yardım kampanyasına bir destekte Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÜNSAL’dan geldi.
Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÜNSAL yardım kampanyasına 1 maaşını bağışlayacağını dile getirerek; "birlik ve dayanışma içerisinde birbirimizi gözeterek ve birbirimize sahip çıkarak bu zor günleri de aşacağımıza inanıyorum. Gün paylaşma ve dayanışma günüdür. Biz bize yeteriz” diyerek sözlerini tamamladı.