Altyapı ve Yol Genişletme Çalışmaları

Aksaray Valiliği tarafından Sarıyahşi-Demirciobası-Şereflikoçhisar arası 11 km.’lik yolun yapım ihalesi tamamlanmış olup; alt yapı, genişletme ve karayolları standardında yapımına kısa süre içerisinde başlanacaktır. Sarıyahşi-Yaylak Köyü arası yolun ise alt yapı ve yol genişletme çalışmaları tamamlanmıştır.
Konu ile ilgili Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÜNSAL; proje kapsamında emeği geçen başta Aksaray Valisi Sayın Hamza AYDOĞDU’ya, AK Parti İl Başkanı Sayın Hüseyin ALTINSOY’a, Aksaray Milletvekilimize, Aksaray İl Özel İdaresine, AK Parti Sarıyahşi İl Genel Meclis Üyesi Deniz ACAR’a ve AK Parti Sarıyahşi İlçe Teşkilatına teşekkür ediyorum. Görevimizin bilinç ve sorumluluğundayız. Sarıyahşi Ova Sulama Projemiz başta olmak üzere tüm projelerimizi bitirerek ilçemizin sıkıntısı olan tüm sorunları çözüme kavuşturacağız. İlçemize hayırlı olsun” diyerek sözlerini tamamladı.